Family Living Linda-0070 Nu finner du mig och min familj i magasinet Family Living som är ute i butik just nu. IMG_5326ihxx Jag har konsekvent tackat nej till sådanahär frågor om “hemma hos” – reportage då jag känt att det får vänta tills vi är färdiga.. fast det blir man ju aldrig – inte jag i alla fall. Dessutom hade jag nog tänkt fota själv så man har kontrollen osv.. Men i alla fall, i somras hängde jag med Linda Alfvegren lite och Mia Anderberg känner jag ju sedan innan. Stor beundrare till båda dessa kvinnor! Det är Linda som fotar “small talks” på The Way We Play och Mia gör de mest fantastiska reportagen till bland annat Mama. Självklart var de välkomna! IMG_5626x Reportaget finner du som sagt på hyllan i butiken just nu, men jag har tjatat till mig lite extramaterial från Linda. IMG_5771xIMG_5899x IMG_6100xIMG_6073xTack för besöket tjejer! Alla foton är tagna av Linda Alfvegren och styling står Mia Anderberg för.