sunset_krickelin-0120 Gissa vart jag begav mig efter jag hade stämplat ut från jobbet? sunset_krickelin-0122 Jag cyklade rakt ner till havet. Alltså en 1,5 minuts cykeltur innan jag nådde ner till denna fantastiska himmel som solen lämnade då den gick ner någonstans där vid 16.30… sunset_krickelin-0123   Doften av tång och rosafärgade klippor mötte mig och jag hade tur. För jag hade fotat hotellrum under dagen och lägligt packat ner min kamera i väskan. Vilka färger. sunset_krickelin-0126 jag drog av mig kläderna snabbt som attans och gick ut på bryggan för ett dopp. Tji fick jag för trappstegen var redan borta för vintern så jag fick gå tillbaka och ut på den andra bryggan för att sedan sjunka ner i en stor och kall våg. sunset_krickelin-0133Attans kallt men ack så himla vackert alltihop. Man känner liksom livet i sig och sedan fick jag höra av en vän att det var elva grader. Efter det blev jag bjuden på makirullar med tonfisk av min man och vi fick oförväntat barnvakt så nu sitter jag här med en skål glass och känner mig redo för ett avsnitt av Revenge eller bara för att somna.