Kustfolk of varberg

Kommer du till Kustfolk of Varberg den 1 mars?

Lisa Hammarposse kommer vara där med sina verk. Hon gör de vackraste Raku Dolls som bland annat säljs på Artilleriet just nu. 

Framställningen av dem är verkligen spännande och intressant, titta här. Jag skulle vilja ha ett kopparhuvud och en döskalle. Kanske att jag ska passa på att köpa på Kustfolk…

Begåvade Lisa Burenius kommer också vara där med sina illustrationer. Bland annat med de tre vackra damerna som står lutade mot min vägg just nu. Och Lisa kommer ha med sig både tusch och penslar för nya skapelser under dagen, ska bli superhäftigt att se, tycker jag.

Och en av mina bästa vänner, min promenadvän Jennie Blomqvist, @kollijox, kommer ha sina verk för skådning och fösäljning på Kustfolk. Här är vackra Air som hänger på min vägg.

Och så har hon skapat tre nya Bandit Girls. Denna fick jag med mms idag, såååå fin!!

Miranda Rebecca och jag kommer vara där med våra kristaller och Fair Rose Necklace med For Good Luck. Vi kommer också sälja haremsbyxorna som är så himla sköna att skrota runt i hemma eller köra yoga- passet i.

Och jag kommer hänga upp och sälja en del av mina fotografier. Bland annat den här ovanför.

Vi kommer hålla till i lokaler som tillhör salong A Head i Varberg och de supergulliga och grymt duktiga tjejerna kommer visa Pür Minerals och göra makeup på besökande hela dagen, det kommer ju liksom en lördagskväll med party efteråt… eller?

Jag har hört många som varit sugna på bloggträff i Varberg och det är klart att det hade varit himla skoj att träffa andra bloggare. Kommer ni långväga och behöver sova över så rekommenderar jag naturligtvis hotellet jag jobbar på men också ett nytt roligt ställe i Varberg, kika på Havanna. Och ät på NAMI om du blir hungrig under ditt besök. Miranda Rebecca har lovat att baka så vi säljer enkel fika på Kustfolk såklart.

Välkomna!!