Kustliv i Apelviken – varberg

kustliv-

Idag vaknade jag tidigt och sa högt “jag känner mig nästan lite hög på livet” till min man innan jag ställde mig i duschen och sköljde bort sand och salt.

kustliv-2306

En dag med vattenlek på stranden tillsammans med kvinnor med skratt och tindrande ögon kan göra något med dig.

DCIM100GOPRO

Jag har massor av foton. Bland annat några där Frida på Trendenser faktiskt står på huvudet på sin bräda… vilken dag alltså..

kustliv-2327 Återkommer alltså med ett långt inlägg om vår härliga dag på stranden. Men jag vill redan nu på morgonen, innan jag springer på jobb, rikta ett varmt och innerligt tack till mina vänner på Surfers som gjorde tiden på vattnet helt makalöst ljuvlig. Tessa, min fina massör och vän, som lärde oss riktigt många bra Yoga moves att använda på stranden i sommar. Och Surf Saloonen, wow, maten och miljön är helt outstanding. Stort tack!!

Tack också till vackra bloggvänner som tog sig till Varberg över dagen och tog del av lite Kustliv. kram.