kustliv_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5675

Igår mötte jag upp ett glatt gäng tjejer på Apelvikens strand. Jag hade ordnat upp en dag vid havet med yoga, surf och god mat. Sofia var vacker som vanligt och om jag inte missminner mig så tog jag ett exakt likadant foto förra året på henne, fast då med en prickig långkjol. Jag har naturligtvis en mängd foton från dagen men hundra saker på mitt bord just nu. Så jag kikar in med ett litet kort inlägg och så kommer mer senare i veckan.

kustliv_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5678

Vi fikade kardemummabullar och pratade om sommaren.

kustliv3_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5679Johanna var sommarfin i håret och här är ett av vykorten jag gjort för Kustbageriet. Somrigt där också.kustliv_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5717

Kolla här! Man blir ju himla stolt över sina kollegor som har detta fina teamwork. Heja Amelia och Johanna!kustliv_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5730

Vi gjorde så mycket solhälsningar under vår yogastund så solen sprack upp och började värma på. Turligt!kustliv_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5773

Sedan var det dags för Sup i viken och vi fick verkligen en fantastisk stund på vattnet.kustliv_varberg_sommar_kristin lagerqvist-5819Vi avslutade dagen på bästa John’s Place med fantastiskt smarriga drinkar, doft från rosenbuskarna och ljudet av små vågor som slog mot strandkanten. Men mer om allt detta en annan dag.

Hoppas Du finner en fin stund vid havskanten eller vid någon mysig sjö du också under veckan. Sommaren verkar omfamna oss nu. Tack för det.

Och stort tack till Surfers Paradise, Kustbageriet, John’s Place och Varbergs Stadshotell & Asia Spa.