brukstorget_lagerqvist-6483

Igår mötte jag Lisa och Jennie för att spana in lokalerna inför vår kreativa marknad, Kustfolk i Varberg 2015.
Vi håller till på Brukstorget i Varberg.
Fantastiska lokaler som invigdes som Varbergsverket  1918.  Då huserade Gunnebo bruk här, en fabrik  som tog fram ståltråd och spik.

brukstorget_lagerqvist-6477

Verksamheten lades ner 1987 och i och med att vår fina lilla stad växer så det knakar just nu så är det naturligtvis klokt att ta tillvara på fastighetens potential, bygga vidare det historiska arvet och skapa en ny mötesplats för staden. Känns klockrent tycker jag.

Numer finns här bland annat bowlinghall, restaurang, konferenslokaler, lekland och idrottshall och fler och fler hittar hit. LA:BRUKET har sitt showroom här, Friskis & Svettis för träningsglada varbergare, Röda Korset för fina fynd och en av stadens mest etablerade och duktiga fotografer finner du också i lokalerna.

brukstorget_lagerqvist-6475

Sjukt glad över att få vara en del av detta och vi kommer hålla till i denna lokal med vackert ljusinsläpp och industriell känsla. Bruket’s restaurang kommer också ha ett litet hörn i lokalen och servera något ätbart men helst vill jag ju rekommendera deras restaurang längre in i lokalen. Kummeln är sjukt god!
För dig som kommer med barn kanske en bowlingstund eller lite skoj på Leklandet passar som bra muta… Lanke att man behöver boka bowlingen dock, om det blir mycket folk tänker jag, får kolla upp det…

I dagarna pratade jag med Don’t Blink, fotografen som också kommer ha öppet denna helg. De kommer erbjuda en mindre Beloved- fotografering för en liten peng. Fotot kan man använda direkt och till exempel lägga på Instagram Passa på att fota dig med kärleken eller bästa vännen. 🙂

brukstorget_lagerqvist-6488

Inget möte som inte avslutas med en god fika och en saftig sammanfattning. Vi är sjukt laddade för en kanonfin marknad! Du kommer väl?

Kustfolk i Varberg 2015
Birger Svenssons väg 16 Varberg
21-22 november kl 11-16
Komsi Komsi!