bedroom lagerqvist-6307bedroom lagerqvist-6283

Ett prisvärt inredningstips är att riva ut sidor ur tjusiga tidningar eller böcker och rama in. Jag fyndade ett gäng guldramar på loppis för några tior. Roligt när inte alla ramar är likadana tycker jag.

bedroom lagerqvist-6289 bedroom lagerqvist-6284

Titta så bra det blev.

bedroom lagerqvist-6290

Innan jag hängde upp dem åt jag gårdagens soppa och läste några sidor ur Giganternas Fall. Har påbörjat boken flera gånger för jag hört så mycket gott om serien. Men jag har liksom inte haft lästiden direkt det sista… På flyget hem från Bangkok i fredags så gav jag den en ny chans. Sjukt allmänbildande och bra.bedroom lagerqvist-6294

Sedan skulle jag hänga upp tavlorna i vårt gröna sovrum. Har blivit helt hooked på snygga modefotograferingar det sista. Spana in denna tjej som inspirerar mycket med detta i inredning.

bedroom lagerqvist-6298

Här har vi tapetserat med den relativt nylanserade tapeten Linen från Boråstapeter. Gillar att rummet är enfärgat men att väggen ändå har lite struktur och liv i sig. Skuggspelet är vackert som tusan under eftermiddagen.

bedroom lagerqvist-6305

Sagt om färgen grön :

Den gröna färgen står för harmoni. Den är bron, porten i spektrumet- som hjärtat i kroppen. 
Grönt är en idealisk färg, socialt medveten, hjälpsam och osjälvisk. Pålitlig och diplomatisk är gröna begrepp. Grönt är klarhet o förståelse. Den hjälper dig att göra ditt bästa och finna din nisch och den ger dessutom självkänsla. Grönt står för framgång och den är kärleken till utomhusarbete.