Denna morgon var jag tidig ner till bryggan för ett dopp. Isande frånlandsvindar och skrikande fiskmåsar gjorde mig sällskap.

Vi pratade om det där under en intervju med ett magasin igår. Om kalla bad.
Vi var fyra som satt med avsvalnat kaffe i kopparna och pratade om surfkulturen i Varberg tillsammans med en inrest jounalist. En av oss berättade att han hade fått rådet att duscha riktigt kallt i fem minuter för att bli kvitt sin ångest. En utmaning som var riktigt svår att ta sig an. Men efter dessa minuter så släppte trycket över bröstet och han kände sig manad att starta dagen med denna “medicin” varje dag tills han kom på att han kan lika väl doppa sig i vårt kalla härliga hav och få samma effekt.

Jag har köpt björksav, nyvärpta ägg och kombucha på vårt torg. Halland har så mycket godsaker att erbjuda. Björksav är rik på vitaminer och mineraler, framför allt c-vitamin och kalium. Har du smakat?

Här hemma har jag målat mellanbrors rum, fixat med nya klinkers i andra hallen, gräddat våfflor till barnen och bastat med familjen i helgen. Den här tavlan ska nog få hänga i den “nypiffade” hallen vid köksentrén.

Två nya tavlor testades snabbt i sovrummet. Var så ivrig så jag plockade inte ens bort prislappen på de båda. 40kr och 20kr från Röda Korset.

Under morgonen tog jag mig äntligen tid att läsa artikeln om Halland i nya Volvo Magasin.

Så fint reportage!!

Här är vi – så väldigt stolt och glad över att vår verksamhet får utrymme i här.

Tusen tack för all feedback på mitt förra inlägg. Det betyder mycket och det känns i magen att vi gör skillnad när vi berättar. Kram till er.

 

Kommentarer till “Läser om oss i Volvo Magasin

  1. Åh, den där tidningen kom häromdagen och så knep sonen den direkt. Får nog leta reda på den och läsa om Halland. Älskar Varberg.
    Njut dagen! Kram

Kommentarer stängda