Lately

Hej där. Här kommer inlägget jag aldrig hann posta igår på grund av massa roligt på gång. Årets första semlor inköptes i veckan och jag åt upp båda två innan jag hann bjuda.

Alltså. Så gott!

Sedan gjorde jag det lite vårfint i fönstret. Plockade ner grangirlangen, stjärnan och allt annat som stod i fönstret. En rejäl bukett med något blått. Har glömt vad de heter, sorry.

Bästa inredningstipset är alltid att byta rum på grejer man redan har. Nu tar jag ner lamporna från övervåningen till detta rum och flyttar om tavlorna lite. Fortsättning följer..

Vi jobbar på vår relation, Boris och jag. Det är ju vi två som hänger mest hela tiden…

Och man kan ju säga att dagar som denna – då han bitit sönder min finaste tröja från Hope – är jag jag lite frustrerad såklart.
Så oturligt då den var en sann favorit och det visste han såklart. Det är bara de finaste sakerna han går på för att få uppmärksamhet. Men kolla som han slaktade den. Måste ge honom mer övningar att träna på i vardagen. Labradorer är sjukt smarta hundar som behöver stimulans både för kropp och knopp. Som vi alla behöver i och för sig. hahaha.

Annars  ärt han världens goaste vän och jag ska ta med han på en tur ner till havet nu. Följ med på stories på Instagram för att se hur vackert det är på vår fina promenad.
Idag är det min födelsedag så jag kanske firar med en semla till. Eller unnar mig en ny fin randig sak  som tröst.

Önskar dig en fin dag.

Kommentarer till “Lately

  1. Hihi dessa underbara hundar! Många av mina vänner har skrattat åt min korg med leksaker till mina hundar, den innehåller allt! Men peppar peppar ingen av mina hundar har någonsin ätit/tagit sönder mina saker tack vare sin egen leksakskorg. Fast med handen på hjärtat visst vinner dom 4 benta på sin söthet & man kan inte vara arg på dom så länge.
    Grattis på din födelsedag! Klart du ska unna dig något, det är du värd! ✨

Kommentarer stängda