Ja, vad pysslar jag med denna vecka förutom att ha bloggevent i mitt kök tror du?
En hel del kan jag meddela.  Just nu sitter jag och gnuggar mina små tankeknölar ordentligt gällande kreditering på fakturaköp hos kunder och planering för likviditetsbudget. Har också hunnit fakturera och pysslat med annat administrativt man inte kommer undan.

Annat roligt? Jo, den här kappan var på rea på HM. 200kr.

En blommig vecka minst sagt. Jag tog en bild på buketten som agerade inspiration för måndagens workshop. Så fint att sätta de olika sorterna så här “buntvis” i en stor bukett tycker jag.

Sedan fann jag en julklapp (!) i mitt uteförråd då jag letade briketter till grillen.
De gulliga tjejerna på L:A Bruket hade varit här och ringt på och när vi inte var hemma så la de julklappen i snickarboden.

Men hallå!!! Världens lyxigaste vårpresent ju. Ödet tänker jag för kors vad jag suktade efter lite lyx på min grå kropp just nu.

Allt jag älskar. Black Oak är verkligen min favoritdoft  och ögonkrämen är sjukt härlig.

Och den här parfymoljan. Beroendeframkallande och världens bästa present. Tusen tack bästa varbergskompisar!
Kommer ni till Varberg under vår och sommar så måste ni besöka deras fina butik i Träslövsläge. Ligger precis bredvid Studio Pompone som hart sjukt fina inredningsprylar och tjusiga blommor. Bra utflyktstips alltså.

En annan rolig grej var att jag sprang förbi fyra stolar hos Vintagebyrån då jag skulle ut på en löprunda. Swishade pengar direkt och fick dem hemkörda efter ett par timmar!  Tack!!

En vecka med blandad kompott av sött och salt. Nu ska näsan dyka ner i siffrorna igen.

Kommentarer till “Lately

 1. Hej Krickelin. Vilken fantastisk blogg du har, du är så inspirerande. Halkade in på din blogg för ungefär ett halvår sen, jag kommer absolut stanna kvar och läsa din blogg lite då och då. Jag skulle vilja rådfråga dig om en sak, du skrev någon gång att du levt i en dålig relation och du tog dig ur den. Jag bor tsm med min sambo. Vi har varit tsm i 3 år. Jag är 24 år, min sambo 32. Vi har alltid haft väldigt bra ihop, fram tills att jag för ett år sedan börjat fundera allt mer om vi är rätt för varandra. Vi är ganska olika som personer har det visat sig. Och jag har mer o mer tänkt på att vi har olika värderingar. Han är uppvuxen med en bror och mamma. Hans pappa dog tidigt av alkoholdemens och hans mamma har tagit hand om barnen själv. Hon är ”hemma-alkoholist” idag och jag upplever henne som homofob och rasist. Det är det absolut värsta jag vet. Jag blir ledsen och arg när jag tänker det.Jag och hon kmr inte särskilt bra överens. Försöker undvika henne. Men går ju inte alltid, ibland måste man ju ses. Då försöker jag bara vara snäll mot henne och hålla masken om det kommer ut ngt dåligt från hennes mun. Min sambo har säkert ”fått med sig” lite av hennes dåliga värderingar. Han har vid några få tillfällen under de två första åren vi blev ihop hävt ur sig ”bög” och nån gån sa han med en ”snäll” betoning ”Villen super-n*ger*” om någon bra fotbollsspelare. MEN VEM SÄGER SÅ!!! Fattar inte.
  Jag tog upp detta med honom och vi började bråka, Han tyckte inte det var så farligt osv. Han menar inget illa. Men ju mer jag tänker sä tänker jag att det är fan inte okej alltså. Jag skulle aldrig kunna tänka tanken att säga något sånt. När han kollar på fotboll ibland och blir riiiktgit förbannad, har det hänt att han ropar ut ” jävla bög”. Osv. Ofta i sådana sammanhang. Han säger ju aldrig det ute på stan eller vad det kan vara.

  Vet inte hur jag ska tänka/ göra. Ska det här påverka vår relation? Han är fantastiskt på olika sätt också, jag älskar honom. Han älskar mig. Vi har ju tänkt skaffa barn och hus inom en snar framtid. Men jag kan inte låta bli att tänka tanken ”det kanske inte kommer gå/hålla?” Överdriver jag? Blir ju inte bättre heller när jag tänker på hur hans mamma är… Har du något tips/råd eller någon tanke.
  Ska inte glömma säga att han är en god och snäll människa över lag men de här skällsorden som dykt upp ibland gör mig arg.

  Speciellt om jag är ledig och är hemma någon dag. Då börjar jag tänka som bara den. ”Är han rasist eller säger han bara sånt? Isåfall varför gör han det? Han kanske inte menar något?… ” osv!! Jag kan börjar tänka att jag vill göra slut, sen vänder det och jag tänker, nej det är klart jag inte vill.

  Får panik, har till och med tänkt att jag ska boka tid och prata med någon.

  Tacksam för svar. Svara gärna här i ditt kommentarsfält. (Ej i något inlägg eller så)

  Kram

Kommentarer stängda