Här kommer en liten hälsning från mina dagar Stockholm.
Jag förstår verkligen om ni fått nog av rapporteringar från pressträffar och andra events i ert flöde de senaste dagarna. Modeveckor, lanseringar och massa grejer äger ju alltid rum den här tiden på året.
Här har jag blandat upp inlägget med lite gott och blandat från början av veckan. Lite pressträffar och lite mysigt häng – jag lämnade i och för sig staden innan den stora möbelmässan drog igång på allvar så jag har inte värst mycket att rapportera.

Igår vaknade Sofia och jag tidigt och gick ut i vintersolen. Vi var på väg till en fukost hos Svenskt Tenn. Min mamma var minst sagt avis på mig.

De serverade goda smörgåsar, chiapudding och en väldigt intressant presentation kring deras nya soffa Famna. En möbel får sannerligen ett helt annat värde när dess historia berättas.

Riktigt fin – eller hur? Här kan du läsa mer om soffan.

Jag smög omkring och fick en duktig dos inspiration, köpte sedan servetter med mig hem till min kära mor.

Sedan gick vi en skön promenad i solen med några kollegor. Här är Hannes, följer du honom?
En väldigt fin kille som bidrar med mycket klokhet och värme i mina flöden.
Efter detta lämnade jag kameran på hotellrummet och gick på fest.

Denna morgon möttes vi av den här vyn på väg till dagens första möte. Älskar svanar!
Känner mig också sugen på att utforska och lära känna Stockholm ännu mer med min man. Han har bott här under några år då han jobbade som bartender på Stureplan way back. Haha, riktigt rolig info ju!

Vi tog oss i alla fall till Söder. Eleni som driver I am Eleni och jag har varit digitala vänner i några år och nu var det äntligen dags att ses. Så mysigt och spännande att stiga in i verkstäder – här sitter hon och skapar magi minsann.

Eleni skickade mig  låten The Waves en gång för länge sedan  – idag berättade hon att den sången inspirerade henne att göra detta smycke. Så fint.

Innan jag gick så köpte jag ett  örhänge av henne – du ser det här längst till vänster i bild. Det var inte riktigt klart så jag fick se henne färdigställa det och nu känns det ännu mer skoj att bära smycket.

Sedan gick vi till Grandpa och trånade över alla fina kläder de har där.

Dags för lunch. Vi hade bjudit in oss själva till Sanna på Bodhish och tog med oss god mat från Pom & Flora.

Jag älskar denna plats och Sanna som driver verksamheten är en av de klokaste och varmaste jag träffat. Hon påminner mig om Michelle Baker som jag håller så kär. Hoppas ni alla har någon med så mycket klokskap och lugn i er närhet.

Vi åt färgglad macka. Mycket gott!

Vi fick brått till dagens sista möte och kom på att vi skulle ha med oss en present.  En kristall fick det bli.

Jag köpte några till Igor och mig själv också.

Note to self – Mål inför sommarens blommor. Så vackert och smart att göra konstverk av dem.

Vi gick till Cupboards & Gods pressvisning efter detta. Johanna är nu en delägarna och jag är så pepp över henns nya jobb – passar henne perfekt.

Ett otroligt inspirerande och smart kök i Shakerstil som man bygger upp i moduler. Just detta kök är skapat för Carl Larsson-gården – gillar kulörerna, hantverket och tanken bakom. Se mer av köket här då mina bilder inte blev något vidare –  de gjorde verkligen inte detta vackra kök rättvisa.

Det här en riktigt rolig grej tycker jag – The Kitchen Planner. Smart och roligt sätt att visualisera sitt kök med att bygga upp det i moduler så här och se hur det blir som bäst.

Så, det var lite kort om mina dagar i storstaden.
Nu har jag kommit hem och ska krypa ner bredvid mina sovande barn och snusa dem i nacken.

Kommentarer till “Lately – en tur till Stockholm

  1. Vilket underbart inlägg! Ni verkar ha haft det toppen!
    Älskar vackra och mysiga Sthlm!!

  2. Tack för de fina meningarna jag fick växla med dig under den soliga måndags förmiddagen. Resten av er vistelse ser hur rolig som helst! Kram 💛

Kommentarer stängda