marina stromma_lagerqvist-9993

Vi åkte ut till Strömma Farmlodge för att reka inför Kustfolk som äger rum 9 & 10 maj. Du kommer väl?

Jennie, Lisa, Marina och jag käkade räksmörgåsar och pratade i munnen på varandra. Sedan skrattade  vi så mycket så tårarna rann  när Jennie drog den ena roliga historien efter den andra.
Hela huset doftade kakbak och vi åt säkert fyra nötkakor var..

marina stromma_lagerqvist-9995

Pling sa det mitt i kaffet och ut från ugnen plockades en hallonkaka fram.

marina stromma_lagerqvist-0036marina stromma_lagerqvist-9998

Vi gick ner i ladan och kollade på vart marknaden skulle byggas upp med bord och så…

De som deltar i Kustfolk i maj är Mokkasin, Lisa Hammarposse, Kollijox, Lisa Burenius och For Good Luck. Och Marina på Strömma då såklart. Vi har marknad och fika mellan 11-16 båda dagarna. Ska bli så skoj och jag ser verkligen farm emot dessa dagar. Vi räknar med att det kom runt 1000 personer vid vårt förra Kustfolk of Varberg och vi känner oss verkligen ödmjukt tacksamma att nå ut till så många med vårt event.

Efter rekning öppnade Marina dörren till sin butik och herrejisses vad mycket fint…

marina stromma_lagerqvist-9997

Tomatplantor som vilar innanför dörren då butiken är stängd.marina stromma_lagerqvist-9996marina stromma_lagerqvist-0032marina stromma_lagerqvist-0009 marina stromma_lagerqvist-0012Sedan sa vi hejdå till Lisa som hade brått. marina stromma_lagerqvist-0021

 

Jag köpte en mugg och Marina berättade lite om vilka artister som kommer i sommar till Strömma. Jag har tidigare berättat om Weeping Willows, Ebbot och Anna Ternheim.

Och håll i hatten nu!  Titiyo kommer. Det gör Anders Wendin från Moneybrother också! Älskar honom. Dessutom kommer Woodland och Martin Hederos också…
Biljetter till allt detta släpps nästa vecka och se till att knipa en biljett till din favorit redan nu så de inte tar slut..

marina stromma_lagerqvist-0031

Vilken fantastisk sommar det kommer bli.marina stromma_lagerqvist-0007 marina stromma_lagerqvist-0003marina stromma_lagerqvist-

Vi fotade runt och packade ihop.marina stromma_lagerqvist-0001marina stromma_lagerqvist-0034Tack och hej. Nu tar vi helg.