levain i mitt hjärta

Kustbagerirt_krickelin-9521 För några veckor sedan hade jag äran att få jobba med något alldeles särskilt härligt. Nämligen massa croissanter, levain och baguetter från mitt favoritbageri i Varberg, Kustbageriet, ett stenkast från stranden där vi badar och kajen där vi har vår båt. Kustbagerirt_krickelin-9509 Så himla glad jag är för mitt jobb. Jag får träffa alla dessa fantastiska kreativa människor som brinner för det de gör och jag lär mig massor hela tiden. Nu vill jag nog bli bagare också… fast skippa nattjobbet… Kustbagerirt_krickelin-9532 Och vem vill inte slå sig ner här och äta en sjukt lång frukost? Lätt jag, i alla fall… Kustbagerirt_krickelin-9536 Kustbagerirt_krickelin-9578 Kustbagerirt_krickelin-9590 Kustbagerirt_krickelin-9598 Kustbagerirt_krickelin-9606 Nu är det sommar bannemej. Salta kvällsbad, fönstret på vid gavel hela natten och morgonkaffet på trappen. Och schersmindoften. Känner du den?