Nu börjar man kanske bli lite mätt på bilder från risfält och thaifrukostar.  Så medans jag sitter fast på Helsingfors flygplats istället för att komma hem och fredagsmysa med min fina familj så skrapar jag ihop en novemberlista a la Krickelin. Jag hoppade ju visst över oktober.

citat

 

ORD – Ibland känns det ju himla skönt att bara göra sin egen grej liksom. Inte sant?

SUNSHINESTORIES SRI LANKA-03

RESA – Just nu fyller @Sunshinestories min Instagramfeed med världens härligaste surfbilder och ingen är mer pepp än jag på att få uppleva detta med min familj i vinter. (Fotograf: Melchior van Nightvacht)

hem

HEM – Jag letar efter konst på loppis. No way att den tavlan senare dyker upp i ditt feed på Instagram. Fina ramar från loppis är ju också grymt att komma över. Ska köpa ett gäng  guldfärgade ramar till en fin tidning jag fann i Bangkok.
Älskar när det ligger lite överraskningar lite här och där i ett hem. Som den lilla hästen och handen här. Har själv några apor i min väska som jag ska placera ut i hemmet..
I detta rummet är det tema “coola kvinnor” på väggen som gäller. Fint att ha tema tänker jag.

soppa

MAT- Alla former av nyttiga och goda soppor slinker ner just nu. Här finner du receptet på denna och två till.

blomma

BLOMMA – Och växter. Kan inte få nog av att plocka in större växter och träd nu när man bor i ett hus med lite takhöjd. Många växter hjälper dessutom till att rena hemmiljön. Denna vill jag ha. Någon som vet namnet?

cykel

BIL – Jag cyklar fortfarande överallt. Helt sjukt svårt att hitta tiden för att ta körkort. Jag tycker dessutom att teorin är bottentråkig och blir ännu mer omotiverad när jag inte kan ta mig igenom första upprepningstestet.

hair

Jag fortsätter med lång page. Har börjat tvinna lockar och sätta fast med nålar då jag lägger mig. Dagen efter har jag då ett svall och det är perfekt med en liten fläta i.

Kika på Johannas, Weronikas och  Volangs listor från oktober också. Ha en fin helg nu.

(fotokälla finner du om du klickar på fotot)