athome_Kristin_ lagerqvist-0028

Klockan visar 05.30 då jag stiger upp och tassar ner för knarrig trappa och fyller köket med kaffedoft. Dagen har inte vaknat än och det är bara ett ilsket gäng skrikande kajor och jag som är uppe. Det var den hårda vinden som väckte mig och jag antar att någon sorts form av jetlag också spelar in.

Helt ok med mig. Jag älskar ensamma mornar. Och titta.  Den vackra tavlan med två geishor i akvarell fann jag under vår lördagspromenad.

athome_Kristin_ lagerqvist-0025 athome_Kristin_ lagerqvist-0014

Vaknar man tidigt så kan man koka risgrynsgröt. Vi äter med blåbär när familjen vaknar.

athome_Kristin_ lagerqvist-0018athome_2Kristin_ lagerqvist-0010

Under morgonen hinner jag också rama in några efterlängtade foton.

athome_Kristin_ lagerqvist-0031

Och läsa några sidor in min bok. Solen strålar in och min man har glittrande ögon när han beger sig ut i vågorna efter frukost.

athome2_Kristin_ lagerqvist-0032

Jag ska göra ett inlägg om färgkoderna och tankarna kring de blå rummen på nedervåningen. Det kommer upp här på Krickelin i veckan. Men först ska vi spika lite till i väggarna och spela några matcher bordshockey… Fin söndag till dig.