lördagsbuketten och hallonkräm

saturday2Lovelylife_kristin lagerqvist-6324

Det har både sina fördelar och nackdelar med att vara tonårsförälder och småbarnsförälder samtidigt. En av nackdelarna är att man sover väldigt lite…saturday2Lovelylife_kristin lagerqvist-6325

Jag vaknade intrasslad i samma täcke som lillebror och ägnade de första stunden på dagen till att få iväg min stora kille till den bondgård han börjat jobba på. Vilket fantastiskt arbete! Jag vill också vara lantbrukare och bo bredvid små kalvar och kattungar. Jobba med kroppen och äta kräm med krossade bondkakor i varje dag…saturday2Lovelylife_kristin lagerqvist-6323

Min man är uppåt landet för att skida  runt på Vasaloppet imorgon och jag landar till slut med de andra två vid gröt och hallonkräm. Igor bär runt på Paris och frukosten blir genast festligare.saturday2Lovelylife_kristin lagerqvist-6326saturday2Lovelylife_kristin lagerqvist-6329

Inspirerad av livet på landet så har vi också anammat trenden med att äta massa hemlagad kräm till gröten istället för sylt.

saturdayLovelylife_kristin lagerqvist-6331 saturdayLovelylife_kristin lagerqvist-6336

Jag tog mig ner till torget innan dagen vaknade ordentligt. För här i Varberg har vi inte fredagsbuketten. Det är snarare onsdags- eller lördagsbuketten som gäller då torgdagarna infaller då.

saturdayLovelylife_kristin lagerqvist-6341saturdayLovelylife_kristin lagerqvist-6347

Barnen leker med grannarna hela dagen och jag hinner i kapp i tvättstugan. saturdayLovelylife_kristin lagerqvist-6345saturdayLovelylife_kristin lagerqvist-Och så klurar jag på hyllplan i fönstret. Måste ju ha massa hyllor och ljus för alla pelargonsticklingar och luktärter som jag ska så…