måndag hos lisa

lisa mars (1 av 17)

Igår hängde jag med Lisa Burenius runt lunch. Jag älskar att vara hos henne och bjuder ofta in mig själv med kameran över axeln och två sushilådor.

lisa mars (2 av 17)

Vi pratade om jobb och var rörande överens om det mesta. Att bläddra runt i hennes konstböcker och gnugga fingrarna på  bladen av hennes magnifika Westerlund, ja, det är  nästan lika bra som en simtur på damernas i juli.

lisa mars (3 av 17) lisa mars (4 av 17) lisa mars (5 av 17)

jag älskar allt hos Lisa. Ögat finner nya glada saker överallt och jag gillar kreativiteten i inredningen.

lisa mars (6 av 17) lisa mars (7 av 17)Smygtog då Lisa letade djupt efter viktigheter i telefonen.

lisa mars (8 av 17) lisa mars (9 av 17) lisa mars (10 av 17) lisa mars (11 av 17)  Sedan beundrade vi koppar en lång stund och tänkte att den här, den är ju handmålad liksom. Bara en femma på loppis…

lisa mars (12 av 17)

Lisas olivträd har klarat sig bättre än mina vågar jag lova…

lisa mars (13 av 17) lisa mars (14 av 17) lisa mars (15 av 17)Sedan tog vi tag i jobbfrågor ute i ateljén och jag kikade på vad hon höll på med just nu. Det var nästan helt tomt då hon skickat de flesta målningar till Stockholm för en utställning. Kika in på Galleri Hera om du har vägarna förbi.

lisa mars (16 av 17) lisa mars (17 av 17) Tack för att jag fick komma.
Nu har jag fått tips om att kika på “Husdrömmar” på Svt- play så nu ska jag kura ner mig bland massa kuddar och en Ipad i sängen efter alla olika kvällsmåltider, läxor och läggningar..