a selfie

 friday (3 av 3)

Jag rusar till fredagen och tar på mig blommiga byxor och Ottos keps. Laddar med Kinds of Love med Rawski. Om 25 minuter fylls mitt hem med tusen kassar för fotografering av grilltillbehör så jag ska fatta mig kort, men viktigt.

Just nu pågår en tävling på Vagabonds Instagram här. Och jag som jobbar med marknadsföring och älskar sådant här går helt igång. Klart jag vill  delta med mina skor för att kunna vinna ett par till. Vill du också delta så fotar du dig i dina vagabond och rätt outfit för dig och taggar med #10kcontest och @vagabondshoes. Och ingen sponsring här för min del, på hedersord, jag gillar bara dem så vansinnigt mycket. Nu håller jag tummarna för ett par vita Aurora.

friday (1 av 3)

Ska jag vara ärlig, och det ska jag ju, så krigar jag mot minuterna just nu. Jag har redan brutit mitt nyårslöfte flera gånger om och mars och april ser inte alls ut att bli som jag tänkt mig. Jag är en Ja-sägare och i nuläget så driver jag webshop, fotar för tidningar och andra företags marknadsmaterial, bloggar här på Lovely Life och för For Good Luck samtidigt som jag  jobbar 60% som marknadsförare för två stora hotell. Och familj med tre barn och diverse UV-samtal, läkartider, läxor, väskor som ska packas och små tankar som ska lyssnas på och kramar som också ska få plats… och min man… det blir många sena arbetskvällar för oss båda just nu…
Jag fixar detta ett tag. Helt ok och livet skulle sannerligen kunna vara värre, jag är lyckligt lottad. friday (2 av 3)

Men. Den där mailkorgen, med alla små gulliga frågor som tips om Varberg och andra frågor om inredning och pepp om mitt bloggande osv … förlåt, men jag hinner inte svara alla….och jag är jätteseeeen med både sms och mail till jobbgrejer nu också… förlåt förlåt.  Jag ska dock försöka hinna med att svara alla kommentarer här på Lovely Life så fråga gärna på här istället. Jag har fått mail om att det inte går att kommentera för många och jag hoppas att detta ska vara löst snart. Så nu är det äntligen fredag igen och jag är superpepp och vårglad i hjärtat. Önskar dig som kikar in en toppenfinhelg.

Tips om en annan  rolig grej på nätet just nu. Jenny och Isabelle på Dosfamily har dragit igång deras Family Picture Tour 2014,  minns då vi var med 2009…. Dags satt ta ett nytt familjeporträtt …

krickelin1