Hos Volang-Linda som bloggar på Elle Decoration fann jag ju en höstlista häromdagen. Nu har jag satt ihop en egen med samma frågor. Håll tillgodo och fin fredag till Dig.mir_kristin lagerqvist-15311. Vad är det bästa med hösten

Jag gillar att allt lugnar ner sig och att det känns som om man har mindre måsten. Det är mysigt att krypa upp i soffan framför brasan då vinden viner utanför och spela familjespel eller gå långa promenader längs havet med saltstänk i ansiktet. Septemberdoppen är också de bästa. promise.

2. Vad kommer du äta i höst?

Toscansk kycklinggryta, moules marinières och mörk choklad med hela mandlar i. Till vardags äter jag mycket fröknäcke, gröna smoothies med chiafrön i och kokta ägg.

3. Vad kommer du dricka i höst?

Vatten med mynta eller pressad citron i, mustiga röda viner och kaffe med kardemumma.

mir home _kristin lagerqvist-1591

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Koftor. Stora stickade koftor som jag bär ovan jeans eller våra klänningar från For Good Luck.

kofta_kristin_ lagerqvist-2145

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Jag gör fotouppdrag, redigerar, skickar material och mailar med kunder. En dag i veckan så sitter jag på kontoret på hotellet och jobbar med deras hemsida, fb och blogg samt samlar in bildmaterial.
Nästan varje dag packar jag ordrar, tar hand returer och kundfrågor i vår webshop på For Good Luck.
En dag i veckan träffar jag också Tant Johanna här på Lovely Life och skapar material att publicera här på den redaktionella sidan. Sedan bloggar jag ju också såklart.
Under eftermiddag och kväll är jag med min familj.

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jo, jag fotade mycket. Reportage, barn, bröllopsklänningar…  Jag älskade den släpande höstsolen och ljuset som månaden bjöd på.
På fritiden njöt familjen av ljumma kvällar och helger på stranden. Jag minns att jag badade mycket och hade många bollar i luften.

sup-32-865x1210

7. Vad kommer du lyssna på?

Jag ska lyssna på Band of Horses. Perfekt soundtrack till hösten tänker jag…

8. Vad läser du?

En vän tipsade mig om #girlboss så den tänker jag klicka hem och ta mig an denna höst.

140502_GB_featuredPost_spinbook3

9. Vad tittar du på?

Inte mycket. Verkar somna varje gång en serie sätts på… Har dock kikat på alla avsnitt av Poldark och de gick verkligen hem hos både mig och min man.

10. Vad var bästa med sommaren?

Att jag fick hänga med mina killar och bo vid havet.

familj_kristin_ lagerqvist-1589

11.Vad har du för höstplaner?

Jag ska flytta. Sedan ska jag åka till de Thailändska bergen, fortsätta att utveckla For Good Luck och göra roliga fotouppdrag. Jag har också som mål att bli mer strukturerad och tacka nej till allt som inte för mig framåt i livet och känns bra i magen. Jag ska lägga bort telefonen i längre stunder och avsätta tider då jag går igenom mail.
Jag ska också vara mycket med min familj och dra den närmre. Och ta några efterlängtade stunder med surf i viken.