mina prints i Elle Decoration

Elle decoration Sara sjogren_krickelin-8666 Få man vara lite mallig sådär här på  en tisdagskväll? Klart man får. Idag fann jag två av mina prints som jag säljer för For Good Luck i Elle Decoration. Sjukt snyggt stylat av Sara Sjögren och fotat av Patric Johansson.  “Thank God it’s Winter” tvillingbröderna som surfar en iskall vinterdag vid fästningen. Vill ha allt på fotona, vilken talang de har de där två. Applåder!! (jag härmar lite som du ser.. host host…blink blink…)

Elle decoration Sara sjogren_krickelin-8667 Elle decoration Sara sjogren_krickelin-8668Och “Nordic Winds”  med Miranda Rebecca på Hästhaga. Elle decoration Sara sjogren_krickelin-8671 Och dessutom fann jag vår vita lilla drömfångare i samma tidning. Ska bara vila lite här i tacksamheten och stoltheten en stund …