krickelin_Kristin_Lagerqvist_Foto_Andrea_Papini

Nu är reportaget som jag och fotografen Andrea Papini gjorde hemma hos mig för magasinet Elle Decoration ute i tidningshyllorna. Reportaget är döpt till “Det stora Blå” och det passar ju fint eftersom det mesta går i blå toner hos oss. Andrea knäppte denna profilbild på mig framför Lisa Burenius vackra målning och det blev så himla fint ihop med den blå klänningen som är en av mina favoriter.

krickelin_vardagsrum_livingroom_soffa_tavelvagg_Foto_Andrea_Papini

Roligt att ha en annan fotograf i huset som hittar vinklar jag själv inte funnit än och med ett helt annat uttryck. Jag är jättenöjd med resultatet .

krickelin_blue_wall_door_Foto_Andrea_Papini

Finns som sagt ute i butik nu och du finner även alla foton och storyn om huset här på Elle Decoration.

Fotograf: Andrea Papini