morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2938

Fattiga riddare på söndagen. Väldigt populärt hemma hos oss!

morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2944

Jag använder mig av fredagens surdegsbröd och lägger skivor i pannkakssmet en stund. Sedan steker jag i mycket smör och pudrar kanel och socker över.

morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2946 morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2952

Jag har fortfarande morgonrocken på och lär så ha fram till vi ska ge oss iväg på dagens utflykt. Och tusen tack till Lina och Malin Lite Kalabalik som gav mig ett så fint armband i sommargåva. Det har suttit fint på min sommararm under nästan alla semesterveckor.

morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2962

Har du förresten sett min bloggkollega Daniella Wittes hem i senaste Elle Decoration? Verkligen ett superfint reportage. Stora applåder till min talangfulla vän och kollega. I höst ska vi ut på äventyr tillsammans och jag ser verkligen fram emot att tillbringa spanska varma höstdagar ihop med denna tjej.

morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2967

Nästa månad är det mitt hem som får ta plats i tidningen. Spännande och lite pirrigt!

morning augusti_Kristin__Lagerqvist-2973

Det var min morgon. Dags att hoppa ur morgonrocken och kila iväg med resten av gänget tror jag allt. Någon sa att den godaste pizzan i hela världen finns i Falkenberg… kanske hittar vi kantareller på vägen dit…