book_Kristin_lagerqvist-1712

Idag hade jag morgonmöte med dessa fina damer i härlig februarisol. Vi jobbar på fint med vår kommande bok och träffas nu lite tätare för att koka ihop detta till något riktigt riktigt bra. Spännande va?

book_Kristin_lagerqvist-1723

Jennie är en fena på illustrationer och det rinner liksom kreativitet ut genom fingertopparna på henne. Du har väl sett hennes Bandit Girls?

book_Kristin_lagerqvist-1716

Och Marina. Hon är stjärnan bakom Strömma Farmlodge och sitter inne med massa mod, klokskap, kärlek och kämparglöd.

book_Kristin_lagerqvist-1726

Och jag. Jag fotar ju och tycker till om både det ena och det andra. Och så är jag suverän på att trycka i mig alldeles för mycket fikabröd vid våra träffar. inte bra. Men kardemummalängden från Kustbageriet är verkligen svår att tacka nej till…

Måste verkligen se över vad jag äter och ta mig ut i löparspåret igen. Inte på grund av vikten eller så men jag blir så himla deppig, trött och irriterad när jag inte tar hand om mig själv.

book_Kristin_lagerqvist-1739

Och så ett fredagstips då. Bad min tioåring knäppa ett foto på mig i denna blommiga blus innan skymning. Superfin ju!

Önskar dig en fin helg nu.