Det blev lite glest här bland inläggen de senaste dagarna. Jag har något viktigt som jag skriver på och varenda dag tänker jag att jag ska publicera men så skriver jag istället lite mer. Eller tar bort.

Så nu får ni här lite våriga foton från trädgården – foton jag tänkt använda på FGL’s Instagram. Miranda och jag byter ansvaret för den varje måndag och nu tänkte jag ta ett krafttag. Tycker personligen att Miranda gör det bättre – kanske kommer det mer naturligt för henne då hon har det engelska språket i sin vardag. För mig blir det liksom ett himla högt trappsteg och kommer inte så naturligt. Blir också lite omotiverad då det är ganska lite kommentarer under inläggen och dialogen med följarna blir då lite ensidig.

Andra grejer denna veckan. Under måndagen hade jag en presentation i FGL’s lokaler, lite möten, packning, mail och annat jobb och träning på kvällen.

Tisdag: Idag ska jag åka och hälsa på min äldsta son, förbehandla 14 lådor kakelplattor, hämta mat vi beställt på nätet, springa med Boris och ta ett dopp.
Onsdag: Kakelsättaren kommer 07. Filminspelning  och fotografering  vid havet med Miranda kl 10.00 och så ska jag till Göteborgs Operan vid 15.30. Den här dagen blir nog både tuff och rolig tror jag.
Torsdag: Näringslivsdagen i Varberg. Ser fram emot att lyssna på Petter och Eleine Eksvärd mest. På kvällen ska jag till Stark Mamma. Barnvakta grannbarnen.
Fredag: Styra upp grejer med mitt stora barn och ordna grillmiddag i trädgården.
Lördag: Jobba hos FGL och intervjuas av ett magasin.
Söndag: Trädgårdsliv innehållande bastubad och dopp i havet.

Denna vecka ska jag också intervjua Ungdomsjouren och min vän Jennie. Samt ta foto på mig själv till ett projekt. Lägga upp en strategi för Ett Mjukare varberg och kontakta typ 20 personer gällande detta ska jag ju också.
Det har jag inte tryckt in i kalendern än…
Är en obotlig tidsoptimist.
Någon gång under veckan så kommer inlägget upp förresten. Det är bara att göra. Viljan att förändra till det bättre är större än rädslan över att dela det svåra. Så måste det vara. Men ni håller ju mig i handen så allt känns fint och bra. tack för det!

Kommentarer till “Mvh/ Tidsoptimist sedan -79

 1. Trevligt med fullspäckad vecka men glöm inte att få in tid för avkoppling och återhämtning. Kram

 2. Hålla handen är alltid bra- i med och motgång. Så kul att följa ditt engagemang , önskar jag hade din drivkraft. Trevlig Helg!

 3. Håller mjukt i handen och går bredvid. I det stilla, i det lugna, i det svåra, i det snabba och i det roliga. Vi finns här och tar emot. För det som kommer från dig, om än svärta, så finns det i det du skriver en sådan styrka. Att få dela, att få känna gemenskap och att känna delaktighet. Vi blir starka av det.
  Du går före men vi är en lång rad som går här bakom.
  All värme till dig!

 4. Jösses vilken energi och vilken vecka. Låter både jobbigt, roligt och verkligen omväxlande. Själv är jag på nutritionsutbildning hela veckan och de ser verkligen till att min egen nutrition inte blir lidande. Äter vansinnigt god mat
  Önskar jag hade tid med ett kallt bad och bastu men det får bli till helgen efter trädgårdsarbete. Inspireras så av era fina filmer från din trädgård nu när vi är på gång att bygga växthus.
  ❤️

 5. Tur jag läste föregående kommentar för tänkte skriva samma sak.. den där klänningen (eller kjolen) är bara så fin och ljusen och färgerna i dina foton..

Kommentarer stängda