Förra veckan var Daniella Witte hemma hos mig. Vi hade planeringsdag och bollade tankar och idéer. Så viktigt och skönt för man är ju faktiskt ganska ensam i sitt arbete som bloggare/influencer.
Vi började med en promenad i vårsolen. Det är då man tänker som klokast och bäst enligt mig. Synd att inte kallis var öppet, då hade vi tagit ett dopp.

Daniella var ljust vårklädd utan jacka. Så fint!

Väl hemma så åt vi lunch på en bänk i solen och fick sällskap av Siv och Bella. En del läsare har frågat vart min katt Siv har tagit vägen och svaret är att en läkare rådde oss att inte ha kvar henne i hemmet eftersom vår Igor gett utslag på ett allergitest. Han har dock aldrig haft problem med henne så det kändes ganska orättvist, minst sagt… men men… Nu bor hon hos våra snälla grannar  och deras katter och så hänger vi tillsammans i trädgården istället.

Daniella och jag pratade jobb och drack kaffe.

Idag ska vi hyra ett släp, städa upp här ute i trädgården ordentligt och fira att våren kommit.

Jag fick ju en present av Daniella.

I den tjusiga inslagningen fann jag den här vackra krukan.

Den passade perfekt i mitt favoritfönster. Tack Daniella! för allt.

Kika på dagen genom Daniellas lins här –  hon tog även fina bilder hemma hos mig.

Önskar dig som kikar in en härlig lördag med mängder av god mat, promenader, vila och skratt. kram K