stromma_kristin lagerqvist-2165

Idag har jag varit tillbaka på Strömma Farmlodge och jobbat. Efter mina kunder åkt hem så mötte jag upp Marina på lunch och möte angående ett projekt vi håller på med. Vi gick runt en sväng och spanade in ägorna medan regnet hängde i luften och kossorna betade maskrosor utanför  den gamla ladan.stromma_kristin lagerqvist-2108stromma_kristin lagerqvist-2171

Marina fick brått iväg på ett annat möte och lämnade mig själv tills min skjuts skulle anlända. Vad bra, då kan jag jobba i fatt lite, tänkte jag och placerade dator och kaffe vid mitt favoritbord.stromma_kristin lagerqvist-2176stromma_kristin lagerqvist-2193 stromma_kristin lagerqvist-2199

En nötkaka fann jag också i skafferiet.stromma_kristin lagerqvist-2203Men vem kunde ana att fågelkvitter och strömmens dånande kunde vara så sövande. Jag var tvungen att slumra femton minuter på denna soffa medan regnet smattrade på rutorna och skvalade i stuprännorna. Jag antar att den sista tidens intensiva arbetstempo börjar ta ut sin rätt…