kustfolk_lagerqvist-0514

Du planerar väl in ett besök i Varberg nästa helg? Vi laddar för Kustfolk of Varberg för fullt och jag ser verkligen fram emot två dagar av härligt häng på Strömma Farmlodge. Kom kl 11-16 9-10 maj och ta del av vår fina marknad. Riktigt god fika och sol är beställt sedan länge om man säger så….

Sofia på Mokkasin kommer vara där med fina saker från sin butik. Jennie från Kollijox är där med tjusiga prints och Lisa Burenius kommer också med coola grejer från ateljén. Vi från For Good Luck har med oss både kläder och smycken. Vill det sig riktigt väl kommer vi dessutom ha premiär för en ny mugg att ha sommarkaffet i… Och  Lisa Hammarposse kommer med sina Raku Dolls.

Lisa Burenius kommer med all säkerhet sälja printet här ovan förresten.

kollijox

Har ni sett den här Banditen som Jennie står bakom? Hon heter Bandit Gypsy Girl men jag kallar henne Krickelin…

kustfolk_lagerqvist-0513Ok. Jag har packat för en ny resa, som med facit i hand gör det jäkligt tajt i livet just nu. Men vi måste iväg på inköpsresa innan sommaren drar igång.

En timma innan taxin kom slängde jag ner detta i en väska och nu när jag sitter på tåget dyker det upp olika saker jag glömt i huvudet hela tiden…. Men. jag var riktigt noga med badkläderna. För Miranda Rebecca har pratat om Hamam varje dag i en hel vecka nu…

Då ses vi i Varberg nästa helg nu då?!