office_krickelin- Jag minns det från förra året. Längst strandpromenaden doftar det fortfarande av blommande nyponrosor och efter en ensam stund vid havet och ett svalkande dopp bland tång och rullande vågor så plockade jag med några hem. office_krickelin-8751

office_krickelin-8752vitt och beige. Inte så mycket jag kanske, men så är det i alla fall  här uppe på mitt kontor. Jag tar fredag och klappar mig lite själv på axeln som tog mig igenom en vecka med vab, jobb, ilska, serien Nashville, pannkakor, spelet Tjuv & Polis och en hel del reflektion. Min man surfar på Naxos och jag försöker verkligen vara trevlig i telefon då han ringer hem… du förstår vad jag menar… kaktus_krickelin-8295 Just nu kan du kika på lite höstinspiration som jag och Johanna gjort här. kaktus_krickelin-8402 Ok, scharlakansfeber, Band of Horses, cola glass och fredag. Jag har det hela i famnen.