nytt i huset

Väldigt sällan har jag möjlighet att
besöka stadens loppisar som
har öppet onsdagar och lördagar.
Förr var jag alltid på loppis. 
Det är något med tiden, den liksom rusar 
hela tiden. Eller så har prioriteringarna ändrats.

I alla fall. I lördags innan vår båttur så fyndade jag en
inramad karta och en farbror på loppis.
Jag har dille på kartor.
Det är nog den blå färgen jag går igång på…

Och nu vet jag inte vart farbrorn ska få stå…

Han får följa med mig runt i huset
och känna in några rum.

Just nu står han här bredvid mig
när jag sitter och jobbar.

Snart kommer världens sötaste tjej
och jobbar tillsammans med mig på ett litet
projekt. Det är inte klokt vad 
bloggen har öppnat många dörrar
det sista.

Jag vill passa på att tacka kära Vibeke
för erbjudandet om att gästblogga hos
henne igår, vilken ära. Tack kära bloggvän!

Och en sak till. Om  drygt två veckor åker jag
till Pisa. Och sen vidare därifrån till Moricci.
Jag behöver övernatta i
Pisa tre nätter och kommer naturligtvis
också passa på att strosa runt.
Har du något tips på boende eller
mysiga små fik och butiker? Skicka gärna ett mail.
kristin@krickelin.net
Eller skriv i kommentarsfältet här nedanför.

Kram kram

Kommentarer till “nytt i huset

 1. KOm på en sak till om du har tid. Det finns en stad i närheten av Pisa som heter Lucca http://www.discovertuscany.com/lucca/ som är otroligt fin. Det är lätt att ta ett tåg från Pisa (minns inte, det tar nog inte mer än en timma) och upp dit. Det är samma sak med Florens. En smidig tågresa bort bara. Jag har bland annat bott på det här hotellet i Pisa
  http://www.hotelleonardopisa.it/azienda.aspx?idm=1. Trevligt med rum kring 800 kronor.
  Lycka till!
  /Helena

 2. Köpte du gubben på GIFs loppis i Varberg i lördags? Jag stod och tittade på den och ångrade att jag inte köpte den. Men den ser ut att ha det bra hos dig :o))

  //Henrietta

 3. Hej! Följer din fina blogg och förundras över ditt vackra hem! Älskar också kartor, mer för känslan av att det finns så mycket främmande platser och människor att upptäcka. Planschen med lejonet i koppel har jag också funderat på! Håller på att inreda vardagsrum/sovrum i min etta. Inte det lättaste! Hoppas att få det lika fint som hos dig och att en dag också kanske våga blogga. Lite. Grand

 4. Åh tackar!! Jag gillar blått, det bara blir så att jag kommer hem med blå prylar hela tiden… Det är nog sådana punkter, ja. Kram

 5. Toppen, tack. Jag vet liksom inte vad jag har att förvänta mig, dåligt förberedd helt enkelt, som vanligt. Får googla lite också.. kram

 6. Florence ar trevligare an Pisa. Pisa kan man gor pa en dag men Florence har mer att erbjuda.

 7. Hej,
  Jag har varit en hel del i Pisa med jobbet. Det spelar ingen större roll var man traskar omkring för butikerna är små per definition. Det finns liksom ingen stor H&M gata där. Kaffet dricker man bra ur ett “hål i väggen” och smakar perfekt. Bra mat kan man också få nästan överallt. Jag gillar Pisa jättemycket och hoppas att du också får njuta. Pisa är dessutom väldigt promenadbart och överskådligt. Köp skor! Vackra skor och troligen lite bättre priser än hemma.

  /Helena

 8. Fy tusan så fubbigt – jag hittar aldrig ALDRIG coola grejer på second hand, bara dammiga virkade och bord med vattenringar på..! 😀

 9. En meridiangubbe på loppis? Gud, nu är jag lite avundsjuk. En sådan har inte ens jag. Som nålar!

 10. Det är kul med loppisar, men jag måste veta på ett ungefär, vad jag letar efter.
  Nu letar jag efter en skulptur, typ din gubbe, den är häftig.

 11. Ja allt vad det gett, det här bloggandet.
  Jag ryser ibland när jag tänker på det.

  Nu börjar jag också jobba hemma i det tysta och stilla.
  Vi kanske kan ha Skype lunch ibland! 🙂

 12. Vilken rolig gubbe, den hade fått följa med mig hem också. Är det akupunkturpunkter han har på sig eller vad är det för något? Jag är glad över att han vandrade runt lite i ditt hem för det blev så många fina bilder. Vilken soffa! Så snygg! Jag ser att du går “full in” för blått, härligt.

Kommentarer stängda