oljelampa och vetegräs

packing_kristin lagerqvist-9180

Häromdagen fann jag en emaljkanna och denna oljelampa i glas på loppis. Kannan har redan flyttat ut i växthuset och trängs nu med gödsel och jord som jag ska vända ner i mina land. Jag tänker att lampan blir bra utomhus denna sommar…  Jag ska leta efter flera.packing_kristin lagerqvist-9183

Under dagen dricker jag citronvatten eller vetegräs och snurrar runt bland arbetsuppgifter. Kanske att jag aldrig varit mer förvirrad. Går in i fel rum och skriver långa listor. Bokar om och skriver ner.

packing_kristin lagerqvist-9190Så packar jag för en trip. Blått, citroner, bok, kamera… Vi åker på familjekonferens i några dagar och styr upp läget. Checkar in på en toscansk kulle och har med oss löparskorna. Kanske att jag bloggar. Kanske inte.