om foton och så

Jag sitter med finlir på
bröllopsfoton.

Jag hittar detaljer som jag glömt att jag fotat.

Jag gillar detaljbilder riktigt mycket.
Det märks här på krickelin, kan jag tro.
Och jag tänker att smyckena på 
fotot längs ner, jag borde ha dem.
Verkligen. Riktigt avis.

Kommentarer till “om foton och så

  1. Jag älskar också detaljer, annorlunda vinklar och motiv. Det som händer emellan. Inte bara vanliga poseringar. Vilken underbar bild du fick med flickan mellan benen. Att ha kameran framme, vara öppen för det oväntade, hinna med och få till en bra komposition dessutom -bra jobbat! Blir lite avis på brudparet som får så fina bilder!

  2. Du har ett öga för detaljerna i livet och världen, minst sagt.
    Det är så fint att följa dig och se hur ditt språk utvecklas. Jag önskar att du aldrig fastnar i idén om hur saker ska vara, utan alltid behåller det som är du.

    Om du förstår.
    Du förstår.

Kommentarer stängda