smultron_sommar_kristin lagerqvist-5605

På vardagsrumsbordet ligger fortfarande gårdagens backgammon framme och helgen ligger som en varm filt runt axlarna.

smultron_sommar_kristin lagerqvist-5613

Vi strosade runt på torget och på loppis under förmiddagen. Därefter hade vi en långlunch med Moules Frites och bubbel på Hotel Havanna. Barnen älskar musslor och ingen är gladare än jag. Smarr!! Efter det vankades en skön kväll vid havskanten innan vi cyklade hem och bäddade ner oss under filtar på altanen. Vi dukade upp tända ljus, te och filmvisning med Totoro. Efter vi burit in sovande barn så avslutade vi kvällen med en match i backgammon. Så himla fint alltihop.

Här ser du förresten dagens finaste fynd. En clutch i skinn. tack och bock. Ett fint vykort från Surfakademin stoppade jag ner i väskan när jag besökte Surfers Paradise också. Gå dit! De har såååå himla fina kläder.smultron_sommar_kristin lagerqvist-5609

Kvällen innehöll till och med en liten söt rävunge i trädgården. Vi gav han lite bröd, vatten och mjölk och pratade om hur det skulle vara om han kunde flytta in i vår trädgård och hänga med oss varje dag. Hur fint hade inte det varit då? Va, va, va?smultron_sommar_kristin lagerqvist-5611Idag plockade vi de första smultrona, trädde dem på ett strå och gick på spa hela familjen.