kustfolk 4_lagerqvist-7236      Vi hade en helt fantastisk helg tillsammans. Så mycket kreativitet, klokhet, skratt och kärlek på ett och samma ställe. Underbart!

kustfolk 3_lagerqvist-7207

Vi avslutade lördagen med att ha en middag för alla utställare hemma hos mig. Dorthe på John’s Place hade långkokat världens godaste höstgryta och Mir hade fixat ihop en julig pannacotta om alla ville ha receptet på. Supermysigt!

kustfolk 4_lagerqvist-7231

Sedan sov vi gott några timmar för att sedan vakna upp till en gemensam frukost för de som sov över. Finns knappt något som är finare än långa söndagsfrukostar. Eller hur?

kustfolk 4_lagerqvist-7234

Fint inslagna presenter. Lyxigt!

kustfolk 4_lagerqvist-7240

Så här fint var det på Tant Johannas bord innan marknaden drog igång.

kustfolk 4_lagerqvist-7242

Finheter hos Sofia på Mokkasin.

kustfolk 4_lagerqvist-7245

Ska du unna dig en egen julklapp i år eller ge någon då håller av något himla  “lukta gottigt” så måste du klicka hem en handkräm från Dorthe. Doften är helt beroendeframkallande och alla som var med på marknaden fick habegär. Mir pratade om doften i flera timma …hahaha… Kryddig men inte för tung liksom.

kustfolk 4_lagerqvist-7246

Jag har en sådan här wallhaninging på väggen i skrivande stund. Den är så himla flott. Måste ta reda på vart de ska sälja dem för du bör lägga vantarna på en. Vissa hade till och med bladguld på…
Jennie och Lisa har verkligen fina planer på g.

kustfolk 4_lagerqvist-7248

Kreativa ungar ska man också ha på en marknad såklart.

kustfolk 4_lagerqvist-7250

Fokus var det ja. Nu ska jag ta tag i denna tisdag.