packrum-2315

Kanske att man undrar hur vardagen ser ut? Med mina jobb och så.

Det är mycket men de olika jobben ger mig samtidigt en stor frihet. Och massor av energi. Jag lägger upp dagarna precis så det ska passa in med övriga familjemedlemmar.
Jag vet att det inte är optimalt att jobba en vanlig arbetsdag och sedan sitta efter läggning och jobba fram tills ögonen grusar sig.  Så blir det ibland. Och kanske extra mycket denna vår då min man veckopendlat till Stockholm.
Men. Jag tänker på allt härligt mitt jobb medför och tänker att det är SÅ värt de här sena kvällarna.

Lite av detta pysslar jag med just nu:
-Nu är vi inne i slutskedet av boken så det är många avstämningar och mycket “finlir” som behöver göras.
-Jag öppnar också en egen liten shop i dagarna med mina favoriter i limiterade fototryck.
-Miranda Rebecca och jag får in nya produkter just nu till vår gemensamma shop For Good Luck och har precis bytt fraktbolag. Vi åker på inköpsresa nästa månad och jag försöker klura ut hur jag lättast får visum utan att lämna ifrån mig passet som jag behöver… Jag jobbar ganska mycket med packning, med våra bilder och våra mailutskick.
– Jag jobbar på som vanligt som digital marknadsförare på hotellen. Idag fotade jag en tjusig svit, tog reda på hur många ägg de knäcker på Hotel Arken till deras äggröra under frukost (250st!)  och skapade tre blogginlägg.
– Nästa fotouppdrag är inte förrän v 16 och jag är så himla glad att jag bromsat lite här just nu. Jag jobbar dock med en del bildbearbetning och säljer befintliga foton. Och sköter all ganska tråkig bokföring som två bolag medför…
– Så bloggar jag ju också här på Elle Decoration.

packrum-5530

Det här är inte så glammigt men igår tog jag med kameran under förmiddagen när jag skulle packa varor. Det blev en hel del “close up” för satan vad rörigt det var. Klänningar och väskor.

packrum-5531

Anteckningsböcker och små väskor.

packrum-5534

Mina favoritarmband.

packrum-5536

Och halsband som vi just nu har 30% på. Det är ju fyndigt!

packrum-5539

Kaffe och ett bra packbord är ju dock a och o. Jag fick bästa tipsen från Lina Andersson på Lite Kalabalik som också driver shop med vänsterhanden.