home_Kristin_lagerqvist-2035

Jag får mycket läsarmail skickat till mig. Blir verkligen alldeles varm i magen över både peppande, lätta och tunga ord från läsare. Ibland handlar det om sjukdomar, separationer och andra jobbiga saker som hör livet till.
Så himla fint att bloggen “Krickelin” kan vara ett vattenhål där vissa kan samla kraft och inspiration då vardagen där hemma är extra jobbig stundtals. Tack för responsen.

Ofta får jag också mail med frågor som rör mitt hem, Varberg som stad, mitt arbete eller min kamerautrustning.
Jag har börjat sammanställa ett inlägg om just “vanliga frågor och svar” men börjar med att svara på en väldigt återkommande fråga.

home_Kristin_lagerqvist-2037

Hur hinner du med allt? Vara fotograf, driva webbshop, jobba som marknadsförare på hotell, göra en bok, blogga, fixa vardagen med tre barn och man mitt i karriären, hålla på och greja med ett hus och så bloggen upp på det?

Ja, jag hör också att detta låter lite övermäktigt. Och det är det stundtals faktiskt…
Det finns inget bra svar här. Jag tänker att allt som man tycker är roligt finner man tid till. Utan att för den sakens skull ge avkall på en härlig vardag med familjen.

Både min man och jag brukar jobba när barnen gått och lagt sig. Vi sitter och pratar och hjälper varandra över var sin dator och en kopp te. Rätt mysigt faktiskt. Och så tittar vi princip aldrig på tv.
Min man tar hand om tvätten för jag är asdålig på att vika och tycker det är tråkigt. Men jag älskar att städa och dammsugar ibland maniskt här hemma. Sedan handlar vi mat digitalt. Det sparar vi mycket tid på.
Vi får också väldans massa hjälp av våra föräldrar med att hämta barn, fixa matlådor och ställa upp med en timme både här och där.

Sedan ser det nog ut som om jag hinner mycket för jag är snabb. Annars blir jag uttråkad. Och så gör jag alltid de roliga sakerna först och det ger massa energi. Som att blogga. Det är skoj. Och det i sin tur ger mig många roliga och fina jobb som ger ännu mer energi.
Alla mina verksamheter flyter på ett eller annat sätt in i vart annat via bloggen och det sinar aldrig på bloggmaterial för min del eftersom jag alltid har nära till kameran och datorn.

Jag förbereder alltid och har bra framförhållning med bloggen. På en dag kan jag samla ihop fotomaterial för hela veckan om jag vill och tänker ofta ut texten i huvudet innan jag sätter mig och skriver. Typ när jag städar, cyklar eller så…

home_Kristin_lagerqvist-2039

Från det ena till det andra. Vet att jag tipsat om Herman-böckerna förr men det tåls att göra igen. Världens vackraste barnböcker.

Fin fredag till dig.