veckan__Kristin__Lagerqvist-7703

 

Denna vecka har jag haft med kamera och telefon mer än vanligt i min vardag. Lite så här har sett sett ut.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7704

En av de fina mornarna mötte jag upp Malin på @Juiceyoga för att ta en SUP-tur .

veckan__Kristin__Lagerqvist-7710

Vi packade en ryggsäck med te, kaffe, kokta ägg och päron och begav oss ut.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7732

Vi hade världens bästa start på dagen och paddlade in i en vacker vik, åt frukost med ryggarna lutade mot varma klippväggar och pratade om livet som stort och smått.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7733

De flesta kvällar och mornar har jag cyklat ner och tagit ett snabbt dopp. Det får mig att sänka axlarna och bli klar i skallen.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7738

PÅ riktigt. Jag har bara ätit lunch en dag och det var på Smörgåsbaren i Göteborg i onsdags. Alla andra dagar har det blivit ägg  eller yoghurt med den god muslin från Kustbageriet.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7740

En bulle eller två i soldränkt trädgård har jag också pausat med.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7745

Siv. Mitt ständiga sällskap.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7749

Här är världens mysigaste plats att sitta på åse under soliga och regniga dagar. Björkens lövverk ligger som ett skimrande tak ovanför trädgårdsbänk och dahlior.

veckan__Kristin__Lagerqvist-7976

En dag  tog jag mig till Studio Pompone för att känna på tyger inför ett jobb ska göra. Här fick jag syn på min kära bloggvän Hannah Lemholts vackra fotokonst. Ett tjusigt moodboard.
Har ju en del av Hannahs foton på mina väggar här hemma.

veckan__Kristin__Lagerqvist-8006

En dag spelade jag in en snabb film innan tandborstningen. Fem snabba minuter i trädgården för att jag skulle få ett hum om hur man gör rörlig film. Här kan du se resultatet efter klippning. Mer kommer…

veckan__Kristin__Lagerqvist-8009

Detta låg i brevlådan en dag. Fyra vackra fat med ett av mina favoritmönster Blue Willow. Gillar storyn runt motivet för det sägs illustrera en kinesisk berättelse om en mäktig mandarin som vill gifta bort sin dotter till en rik adelsman den dag pilträdsblommorna faller. Men dottern förälskar sig i en enkel sakletare och fadern låser in henne i den byggnad som avbildas på på motivet.  De lyckas rymma tillsammans dock men upptäcks och dödas. De två duvorna som svävar över vattnet symboliserar de olyckliga älskande. fint!

Sedan fick jag lilla Integrations-handboken. Vår tids viktigaste bok som alla borde ha hemma.  Tack Malin och Lina!

Tusen tack också till Malin Wollin som skickade mig en bok som hon måste fattat att jag kommer sluka på momangen. Älskar alla Malins böcker och har varma minnen från en ensam helg i Pisa då jag satt lutad mot en kyrka i solen, åt hallon och läste “Malin från Skaftnäs”.  Läser du förresten Malins krönikor? Jag har skrattat så jag gråtit till många av dem. Detta ska jag roa mig med i helgen också tror jag allt…

veckan__Kristin__Lagerqvist-8012

Detta ha varit min arbetsplats största delen av denna vecka och så också idag.
Förutom då jag ska susa iväg vid lunch och fota hos mannen som har Instagramkontot som ligger högst upp på min favoritlista. Väldigt roligt och intressant att följa.

Ok. Ha en fin fredag nu.