Måndagens morgon började så bra. Det vita morgonljuset silades vackert in genom fönstret då solen gick upp och gav löften om en strålande dag.

Jag slog mig ner här och betade av en del arbetsuppgifter innan jag skulle börja ta bilder för ett samarbete. Helt plötsligt gick solen i moln och det blev helt mörkt här inne. Kors vad snopet.
Verkligen en utmaning med kameran under den här månaden på året. Fick hålla mig vid fönstret och det var på håret att jag hann klart med jobbet innan det blev helt omöjligt att få fler bilder i naturligt ljus.

Men så här fint ljus var det en liten stund i alla fall. Så vackert med en enkel kvist i vasen. Inte sant?

På agendan denna vecka:
– Leverera alla bilder till en bok jag fotat för.
– Göra min bokföring. Ser ut som vi slår våra uppsätta mål med råge och ökar omsättningen för FGL med 100% i år igen. Tjoho!
– Fakturera så jag får årets intäkter på rätt sida av året.
– Åka till Göteborg för ett spännande möte gällande framtiden.
– Fixa tomte- & pepparkakskläder…
– Ta emot och äta frukost med ett gäng kreativa damer hos FGL Store
– Vara gäst hos det otroligt fina initiativet “Varberg för Musikhjälpen”.
Under 36 timmar kommer en del av glasverandan på Varbergs Stadshotell & Asia Spa’s agera glasbur, ta emot gäster, spela musik och viktigast av allt – samla in pengar till Årets Musikhjälpen och bidra till att bekämpa handeln med barn runt om i världen.
Mer info kommer såklart.
– Ska försöka få till en middag med mina tjejer också. Mysigt!

I mellanrummen äter jag lussebullar med mandelmassa, badar badkar med barnen och går promenader med Boris i vackert snöfall under gatuljusens sken.

Kommentarer till “Om veckan

  1. Allt låter ljuvligt Kristin:-) Mycket på agendan men otroligt härliga saker. Tack för att du inspirerar! Ha en fin decembervecka, Kram Caroline

Kommentarer stängda