på måndagen gör jag långa veckolistor som jag sedan aldrig följer

act like summer and walk like rain.. right?

Små skatter från min resa. korallen. vågar man ens köpa en sådan …? 
dessutom pruta ner den till halva priset på en stimmig marknad i Marocko.. skäms på mig..

Jag sitter med nerssjunket huvud och gömmer mig bakom datorskärmen. En enveten vårsol som får mig att kisa i motljuset och jag bockar av mina att göras.. Och det finns så mycket att både berätta och visa i den digitala världen, tänker jag. Du bestämmer liksom själv hur du vill göra bara, tänk på det.

Miranda Rebeccas vän är make up-artist och du vet när det kliar i fingrarna och man har massa idéer som bara måste få komma ut, jo, det var en sådan helg och jag är bara lycklig över att de frågade om jag kunde hänga på och ta med mig kameran. helt plötsligt stod de i min hall med bröllopsklänningar från 40-talet och med små kristaller fästa i pannan.

Och kallt var det ju förstås. Men vacker var hon, sjöjungfruvis på ett sätt. med rosa hår. På kvällen bjöd fiskardottern på kräftor dessutom och min man började mumla om tjänster för tjänster.. kom gärna med mer kräfter osv.. jag gör gärna er bokföring…

tur att han finns, sa vi båda två och lät honom äta flest..