eggers_ kristin lagerqvist-1480

Jag har tillbringat hela dagen på Hôtel Eggers i Göteborg. Fotat mig igenom rum efter rum efter rum och tagit ett och annat foto på god mat. Vi sprang upp på vinden och letade rekvisita, för du vet, hotellet är ett av de tre äldsta i Sverige och man smäller av lite över vad man kan finna på en sådan vind…eggers_ kristin lagerqvist-1336eggers_ kristin lagerqvist-1486

Här ligger till exempel nyckeln till rum 268, så som den förr såg ut alltså. Hotellet har fyllts av massor av spännande författare som bott över under åren och den känslan ville vi naturligtvis också få in i fotona.eggers_ kristin lagerqvist-1423

Här är vi i mitt favoritrum. 387.eggers_ kristin lagerqvist-1556eggers_ kristin lagerqvist-1561Vid min sida har jag haft denna begåvade kollega och vän hela dagen. Hon har hållit skärmar, hittat vinklar, styrt upp rummen och nycklarna. Ovärdeligt, minst sagt. Carolinas vansinnigt fina blogg hittar du här.