På tåget med sia

tekla dresses web februari-4526

Jag sitter på tåget till Stockholm med uppdragna axlar och redigerar foton tills ögonen svider . Sia högt i lurarna och en halvt uppäten blodapelsin i knät.

tekla dresses web februari--8tekla dresses web februari--19

Jag får sms av min mama – ” Läs ditt kinesiska horoskop om du hinner. Hur har du sovit?”

tekla dresses web februari--4tekla dresses web februari--5

Jag är född under Hästens år. Och jag läser att häst-människor besitter ett outsinligt lager av energi och kampvilja. Över allt annat måste alla tävlingar vinnas, men till skillnad mot Tigern skall de vinnas med stil. De har en bred förmåga, stor talang och mycket ambition.

tekla dresses web februari--12tekla dresses web februari-4469Deras ambitionsnivå är så hög eftersom Hästar alltid har lätt att segra, både på det fysiska och mentala planet. Då de nästan alltid når framgång lätt, kan de ibland bli arga på sig själva för att de inte lever upp till sina högt uppsatta förväntningar. Deras favorittid på året är högsommaren när deras energi och livslåga brinner som ljusast.

tekla dresses web februari--14 tekla dresses web februari-4667

Jag kan känna igen mig till viss del. Trots att jag inte tycker om att tävla… kanske är det för att jag är rädd för att förlora…  Jag älskar sommaren gränslöst och ställer ofta orimligt höga krav på mig själv. Det står att jag måste sova denna veckan och boka av allt jag kan…

tekla dresses web februari--17

tekla dresses web februari--18

Och jag är inte riktigt säker på hur det blir med det för nu har jag trots allt hoppat på tåget. Inte sant?

tekla dresses web februari-4701

Jag vill passa på att tacka för alla varma kommentarer i föregående inlägg och visa lite av fotona jag jobbar med här i skakig tågvagn. Massor av tyll och spets i saliga mängder från Tekla Dresses med bästa Miranda och Rosanna som så tappert ser ljuvliga ut där i vinterkylan.