Frankie_krickelin-0496 För några veckor sedan hämtade jag ut det vackraste paketet från postkontoret. I skira mängder silkespapper, vackra snören och mönstrade tejpbitar så fann jag en alldeles egen Frankie Daily Journal. Frankie_krickelin-0497 Alltså den där Sofia på Mokkasin – hon är allt bra fin och generös. Tusen tack. Jag ska använda den precis som Johanna, ha den vid sängen och skriva ner lite om vad som händer varje dag under 2015. Frankie2_krickelin-0505Och en kalender. En Frankie. Januari hänger redan uppe i hallen och är snygg. Sofias shop finner du här och där kan du köpa dig et eget ex inför 2015.  Frankie_krickelin-0506   Du glömmer väl inte Kustfolk? Vi har tänkt be om hjälp med att sprida det så det är massor av folk som vill komma och dricka finkaffe på Strömma Farmlodge och möta upp oss. Så vi har fixat en påse med saker från oss alla som deltar i eventet som kommer lottas ut innan öppnandet av Kustfolk. Man delar helt enkelt vår bild på Instagram och taggar med #kustfolk så är man med om chansen att få bära hem dessa finheter. Frankie_krickelin-0501 Paljetter, Pärlans kolor  och Frankie. Inte tokigt alls. Min favorit är den med pepparmint och polka. eller kanske citrusblom… Frankie_krickelin-0511Frankie_krickelin-0502 Denna veckan. Jag har alltså köpt Oboy till mina barn för att det var så värt att se deras lyckliga ansikten i affären. Serverat pannkakor med sylt till femtonåringen varje morgon för husfridens skull.  (…jag har inte stekt pannkakor varje morgon …) Flyttat mitt skrivbord in mot väggen och kraschat min stationära Mac rakt ner i golvet. Jobbat för länge om kvällarna och köpt en tröja med trycket  YEAH… Trevlig helg nu då.