planerar ny resa med denna skönhet

fgl-9380

Jag planerar så galet mycket skoj med denna tjej just nu.  Fast vi gör det på sms för vi hinner varken ringa telefonsamtal eller ses… hahaha..  Länge har jag tänkt att åka ut till henne, fota hennes mintgröna kök, dricka massa te eller öl och snacka med hennes vackra hönor. Snart så…fgl-9304

Drömmer mig bort lite till vår förra inköpsresa i Bangkok och funderar på nästa gemensamma resa som kommer snart. Herregud, vi är redan i mitten av april! Tiden går alldeles för fort just nu.fgl-8966 fgl-8955 fgl- fgl-9420Denna helg har vi 15% på alla våra haremsbyxor och kimonos i butiken. Perfekt vår- och sommarklädsel om du frågar mig.

Nu ska jag skynda mig att hämta nya prints och packa en annan resväska. Jag måste cykla omvägen via havet hem för det sägs att knoppar brister på nyponrosbuskarna längs med strandpromenaden. kram och hej.