planerna


Hej.

Nu är det semester. Men jag jobbar ändå.
Litegrann.


Jag längtar efter ensamma löparrundor 
och nakenbad.

Fast nu på sommaren är det mest
jord under naglarna och magen full av jordgubbar.
Och så planerar vi en trip till Österlen.
Sen ska jag tälta med en 
av pojkarna vid en sjö också.

Stranddagarna. Blir det några?
För de kommer väl tillbaka?

Berätta, vad gör ni?
Vad är sommarplanerna?

Kommentarer till “planerna

 1. Umgås med familjen, vara ute i skogen och låte den fånga oss alla! Sen slöa och slappa på Gotlands strand… äta gott och bara vara!
  Trevlig sommar till dig!

 2. Jag är född och uppvuxen på Österlen och känner nog till det mesta skulle jag våga påstå! så hojta bara om ni vill ha diverse tips!! önskar dig all lycka. Du har en av de finaste bloggarna jag vet! kramar

 3. Loppisar i Dalarna och äta kräm tillagad av min fina moster i vackra Milsbo.
  Springa barfota mellan härbrena och bara vara…

 4. Ååå, Österlen i mitt hjärta. Ät en bit mat på badhotellet i vitemölla, det kan jag rekommendera. Blev själv tipsad att besöka Wanås, ligger i samma trakter tror jag. Kolla deras hemsida. Med all denna sommarinspiration kanske jag kan somna om en stund 🙂 kram ea

 5. Sommaren tillbringar vi att fara fram och tillbaka till österlen där mina föräldrar bor. Mina 3 bröder med familjer kommer ner från stockholm vid lite olika tidpunkter så vi passar in att åka när de kommer. Förhoppningsvis mycket bad, glass, loppisar, vin i ljumma sommarkvällen, trädgårdsfix och så lite västkusten där vi har godaste vännerna. Sommaren är den tid då vi träffar alla sa storebror. Och så är det. Och det är så himla mysigt.
  Hälsar åsa

 6. Åh, vad skoj att läsa om alla planer. Man blir ju inspirerad och får nästan ta efter en del 🙂 Tack så mycket för att ni delar med er.

 7. Jobba och åter jobba rusar på så många loppisar jag kan. lite semester ska jag ha och då ska jag bla göra så lite som möjligt och jag ska gå på Kent konsert och jag och min lilla dotter ska flyga till London och hälsa på mellandottern. och självklart ska jag då rusa efter så många second handbutiker loppisar och marknader jag kan 😀 kramar från småland. Ica.

 8. Våra planer är att njuta av vår första sommar med barn. Vi ska bila norrut och hälsa på farmor och farfar och näst sista veckan på min barnledighet är vi på en ö i havet – däremellan häng vid sjön, cykelturer och långa mysiga fikor vid sandlådan…

 9. Tack för din fina kommentar underbara Krickelin. Jag tycker din sommar låter alldeles prima! Det låter lugnt och behagligt och det är precis (inklusive det fina och bästa) vad jag och vad jag tror många andra här inne önskar dig.

  Mycket kram!

 10. Underbar bild! ♥
  Jag jobbar på att ta det lite långsamt på sommarlovet…att njuta mer och ta varje dag som den kommer. Sen åker vi till Danmark en vecka och bor i lånad stuga, en tradition sedan många år tillbaka. Snart nog börjar nästa termin med nya elever…sååå jag njuuuter så länge.
  Varmkram Lydia

 11. Långsamma morgnar med för många koppar kaffe, små utfärder, långa stranddagar med solvarm saft och sandiga jordgubbar, vin på någon terrass i kvällssol, sena löparrundor. Sånt här. Små somriga saker. Ha en fin semester! Hoppas vi får följa med glimtar av den här på Krickelin 🙂

 12. Kikade in här som hastigast, men fastnade helt klart! Får nog bli söndagskvällens ting att sitta med en kopp the och kika in lite mera här hos dig.

  Semester blir det inte för mig, men kommer ändock att vara “ledig” fast på ett annat sätt. Jag längtar efter havet och kommer tillbringa större delen där, och hoppas att sommaren kommer hit upp till Norr någon gång och att termometern visar lite mer än +8. Sedan tänkte jag odla, kan man göra det så sent som slutet av juli? Har inte hunnit med det ännu, och så laga god mat vill jag göra. Pasta i alla sorter och verkligen göra hemmagjord pesto vilket jag tänkt hur länge som helst! 🙂

  Fin fin sommar till dig.
  Kramar Jenny

 13. Jag är på väg med familjen till en mysig stuga i Härjedalen. Där är det fjällsjö, ren och klar luft, bastu och skog som lockar. Vi ska prova på en och annan fjällvansring med spritkök och tält. Barnen är 4 och 1.5 så det blir korta sträckor och mer njutning av natur. Ofta regnar det där vi är men kanske en kajaktur blir det också. Härligt!
  /Lisa

 14. Jag går på semester först om två veckor. Jag kommer att ta det lugnt med familjen. Vara mycket på Marstrand och ta små turer till Danmark och uppåt Bohuslän.

 15. sommarplaner finns. Bila i södra Frankrike, utmed kusten mot italien. Med kärleken! Blir fint det. Möjlighet till sol känns bra nu när regnet smattrar mot rutorna..

 16. Vi startar sommaren med en trip upp till norrland för släktträff och loppisar sen hem för att påta i trädgård och helgjobba. Efter det blir det en trip ner till Gotland och loppisfynda.

 17. F ö r s ö k a ta det lugnt.. Ta en tripp till Stockholm, (bor i Finland) träffa vänner och familj, påbörja projekt:bygga växthus, äta gott. Sånt. Ha en skön sommar!

 18. Ååå ljuva österlen. Dit planerar jag med en tur. Med väninnorna. Vi bor i strandstugan på Gotland sen midsommar. Har det oförskämt bra. Sitter i sköna stolar, åker till gårdsbutiker, håvar, grillar, bakar, tänder ljus, badar, funderar, läser o är. Tankarna ilar o livet rullar. Några dagar kvar.
  Sen hem o det jag har svårt för. Ledighet i lägenheten. Bland alla vardagsminnen.
  Kram

 19. Åh, sommarplaner… Vi har just flyttat till ett stort ställe tillsammans med några kompisar. I sommar ska vi fortsätta måla, bygga, riva, klippa gräs, rensa ogräs, bygga alltan, möblera rum. Och ta emot gäster. I natt har vi fem vänner på besök. Men alla sover fortfarande… Så härligt med rum för andra!

Kommentarer stängda