LW_krickelin--2 På morgonen kröp jag ihop i soffan och fick en liten kall hand mot pannan – är du sjuk, mamma? – vet inte, det gör mest ont i hela kroppen.

Och sedan blev det nog inte så mycket bättre. Solen gick aldrig upp idag. Hasar runt i dubbla raggsockor med Hozier på hög volym. Redigerar och skickar. Packar och mailar. Äter  apelsin och slänger in mer vedträn i brasan. LW_krickelin--3 Och jag vänder kameran åt andra hållet idag. Det är fredag och på övervåningen har jag hängt upp nya favoriter av dem jag beundrar mest. LW_krickelin--4 Det är HannahMikaelLisa och Marta som står bakom finheterna. Och längst upp hänger ju Johanna och Kate. LW_krickelin--5 Det dröjde inte mer än trettio minuter från det jag fått nyhetsutskicket till att jag hade klickat hem dessa påsar till mig själv. Älskar prassliga papperspåsar som går att använda till det mesta. Här med toarullar  i.LW_krickelin- Här med rör till prints. LW_krickelin-1350 Och jag har två till… LW_krickelin-1355Och en sak till innan jag tar fredag och packar ihop mig själv och  och tar av mig nattlinnet som jag smugit runt i idag.  Det har varit ett enormt intresse runt vår serie i keramik som vi tagit fram ihop med varbergskeramikern Lina Mourou och Jennie Blomqvist.

Och nu, äntligen, så har vi fått upp dem i webshopen. Det är helg och jag vet att jag ska äta fisksoppa med saffran. kura ihop under filt och läsa bok högt för ett litet troll. få två  varma kroppar som somnar runt mig i soffan. tjata hem en tonåring från “sånt där tonårshäng”. simma många längder. gå några varv i trädgården. Och kanske binda mig den där kransen till dörren…