rosor runt handled och i luften jag andas

sunday_krickelin--2

Hur jag alltid tänker i dofter när jag försöker förklara hur det kändes. Som doften av nyponrosorna vid min favoritstrand. Jag paddlade viken fram och tillbaka två gånger och gömde mig under rosa handduk med lillebror. fladdrande hjärta.  hur bra kan det få va?sunday_krickelin-2520 sunday_krickelin-sunday_krickelin-2554 Hur bra som helst. såklart. sunday_krickelin-2516 sunday_krickelin-2552

och presenter får man ju då när livet tuffar fram sådär lagom gottigt. Tusen tack allra bästa Sofia som hade med sig ett av de vackra armbanden från Mokkasin till Varberg förra helgen. Alltså, hur fiiiin? Har haft det på min arm non stop hela veckan. sunday_krickelin-2518 Och allt det andra fina? Jo, det är från Strömma Farmlodge. såklart. har du varit där än? Du måste?

sunday_krickelin-2479

Och mitt i denna fantastiska helg som blandats med blöta ungar i filtar, mojitos, badande, kärlek, skratt och epatraktorer så har jag också tryckt in lite jobb. Och avslutas den med toscakaka under kastanjeträdet innan cykeln rullar ner mot rosdoften och viken igen så gör det inget alls för mig…