Scrollar jag i min bildbank så finner jag så mycket smartheter jag skärmdumpat och sparat. Vi börjar med en selfie på mig – kände mig fin i fixade bryn och hade en bra hårdag.

En skiss i min telefon – försökte förklara för min man hur jag tyckte det nya köket skulle vara möblerat och vart den nya spisen ska stå. Tydligt va!?

Skärmdump på hur snyggt det var att visa skiss på plagget så här – kanske tar med mig detta in i KLco.

Fråga mig inte hur många skärmdumpar jag har från Ellen Dixdotters story – vd på By Marlene Birger. Svimmade när de lanserade sitt nya monogram på Copenhagen fashion Week nyss. Deras middag – druvorna med de små vita rosetterna och vita tändare med budskap på… Håll i hatten – de gör det så bra!!!

Det här. Detta jag kämpat med så många år nu som anhörig. Moment 22, alltid, hela tiden. Känner mig ofantligt maktlös inför systemet och dess brister.

Mer inspiration.

 

Marina och jag snackar om boråsare i nästa avsnitt av podden – alltså det är inte ämnet men ja, det kommer upp. Jag själv är ju en sådan. Detta drev mot boråsare hade tydligen gått henne rakt förbi under 2022 så jag var tvungen att ta skärmdump o visa henne.

Apropå podden – vi kom på att den nuvarande loggan var lite för beige för att sticka ut och hade vår kompis Jennie att jobba med nya förslag hela eftermiddagen. Här står jag efter träning i mitt badrum om kvällen och borstar tänderna samtidigt som jag har tjejerna på Facetime. Mina vänner är fantastiska – jag är en lyckans ost.

Kram till er alla – önskar er en fortsatt fin vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Saker ur min telefon

  1. Intressant med Borås-artikeln, ska lyssna på podden bara för att höra om det! Något vi landbygdsbor ofta brottas med där de enda bilderna som kavlas ut antingen är “helvetet på jorden” med en tom centralgata eller en rasad lada, eller så är det fullständig idyll men oftast utan en enda människa i sikte. Skapar en ensidig bild av hela Sveriges landsbygder tycker jag. Och oftast är ju listor över tråkiga städer/platser m.m. väldigt urbant vinklade (t.ex högt värderat med nära till flygplats). Ja jag kan ranta på hur länge som helst om hur media rackar ner på olika platser… 😀