hemmajobb_Kristin_Lagerqvist-6

Denna morgon fick jag sällskap i arbetet av min man. Vi skulle på ett gemensamt möte under förmiddagen så vi drack kaffe och jobbade mitt emot varandra vid vårt matbord.

hemmajobb_Kristin_Lagerqvist-2

Jag visade honom en film jag var med i och vi fnissade lite åt hur himla trevlig jag är. Jag är ju i och för sig alltid trevlig men här tog jag i från tårna och berättade om vad jag samlade på och vad jag gör när ingen ser på. Nyfiken?
Du kan ta del av filmen här.

hemmajobb_Kristin_Lagerqvist-3

I vardagsrummet, kristaller, böcker och japansk ranunkel som stått sig ända sedan Fridas event för ett par veckor sedan. “Vårens trendigaste blomma”  och en seglivad och vacker rackare.

hemmajobb_Kristin_Lagerqvist-4

Det är ju fortfarande vinter där ute och jag piggar upp det hela med glittrig polo och massa grönt i vårt finaste fönster.

hemmajobb_Kristin_Lagerqvist-5

På en gemensam morgon hemma hinner man till och med kolla hur flygen går till Pisa då blåregnet blommar och kika på om man kan få till en date någon kväll i veckan.

hemmajobb_Kristin_Lagerqvist-7

I varberg har vi ett väldigt litet, men naggande gott, utbud av bra restauranger.

Jag går ju helst till John’s Place för där vet jag att jag alltid får supergod mat och ett varmt bemötande. Ska jag äta något snabbt och spontant, kanske till och med har med barnen, så passar NAMI eller Stadshotellets lobby bäst. På söndagarna är det trevligt att gå till Kusthotellet för en lång middag under eftermiddagen med familj. Vacker promenad eller cykeltur både dit och hem längs strandpromenaden.
Och ska jag äta riktigt sjukt god mat så går jag till Vin & Skafferi Hus 13.  Restaurangen är med i White Guide (den enda i Halland) och deras rätter är “to die for”!! Kanske date där imorgon då? Läste att de har en ny lagkapten i köket….

hemmajobb_Kristin_Lagerqvist

Ok, nu måste jag fokusera lite här och jobba iväg några timmar innan jag ska hämta Igor på skolan.