säsong för bröllop

workshop (6 av 6)

Säsongen för bröllop närmar sig med stormsteg. Och jag är verkligen ingen som nischar mig som bröllopsfotograf, men frågorna kommer ändå och det är ju roligt såklart.  Viktigt är ju dock att man vet vad man sysslar med när man tar på sig ett sådant viktigt uppdrag så jag är sjukt tacksam över att en vän drog med mig på en workshop i helgen. Har aldrig varit på något sådant innan och ska jag vara ärlig så hade jag faktiskt inte ens kollat upp vem som hade den. Helt plötsligt var det 12 april och det stod att jag skulle vara i Göteborg på workshop i almanackan… verkar inte liksom ha koll ändå nu och så hann jag inte och ja.. men i alla fall. Jag mötte upp ett gäng glada fotografer i ett kallt Göteborg och det var grymt duktiga Sara Landstadt på Dayfotografi som höll i dagens kurs och jag  hängde på och konstaterade att:

1. ett nytt objektiv ska omedelbart beställas
2. man ska bannemej veta sitt värde som fotograf och ha vett att ta betalt. Du anar inte vad man får skatta bort och ens prylar är ju inte direkt gratis heller liksom… (gäller också bloggare överlag förresten. varför håller folk på att jobba gratis…? sabbar ju liksom för alla i branschen)
3.  jag ska leta efter äppellundar i Varberg… note to self..

workshop (2 av 6)

Under dagen hann jag givetvis knäppa några foton på brudpar och här är lite av resultatet.

workshop (3 av 6) workshop (4 av 6) workshop (5 av 6) workshop (1 av 6)

I år har jag tackat ja till ett några bröllop som ligger mig nära hjärtat och nu känner jag mig helt klart redo för uppgiften.  Stort tack till alla som gjorde denna helg fin och innehållsrik.