anna_lagerqvist-

Min äldsta vän gifte sig igår. anna_lagerqvist-0155

Jag åkte tillbaka till min barndoms stad för ett fira denna dag med det vackra brudparet. Jag var ingen bröllopsfotograf för jag hade egentligen fullt upp med att torka tårar och hålla nerverna i schack inför talet jag skulle hålla…

Men jag lyckades få dem båda för mig själv i en kvart. anna_lagerqvist-0182

Alltså, ser Du kärleken i hans ögon!?  Magiskt fint.anna_lagerqvist-0211

Bruden och jag fångades på bild tillsammans efter några väl valda ord om vår fina uppväxt tillsammans. anna_lagerqvist-0333 Anna hade samlat ihop 71 stycken flaskor och skrubbat dem rena från etiketter. 71 närvarande vid vigseln och 71 vackert tända ljus som omfamnade brudparet då de sa ja. Att gifta sig i en stor och cool industrilokal var det mest klockrena valet för dem. Gamla lokstallar. Så galet fint!

anna_lagerqvist-0352

Sen så åt vi. Och folk höll tal. Sen åt vi mer. Och så skrattade vi galet mycket mest hela tiden. Sedan drack vi drinkar och dansade till E-Type in på småtimmarna. Bruden bytte om till en glittrig blåsa och var galet vacker.anna_lagerqvist-0359 anna_lagerqvist-0379Herr och Fru Algebäck. Det var på tiden… blink blink…