De sista dygnen har jag släckt bränder och inte riktigt hunnit förbereda mig inför stundande inköpsresa till Jaipur.  Men – i sista minuten så fixade vi två express-visum och fick i ordning på pass och boardingtider.
Ett par timmar innan tåget gick mot flygplatsen köpte jag ett par sköna skor att nöta dammiga gator med och fick dessutom i mig lite sushi.

Lite packning, promenad med Boris och ett dopp hann jag som tur var också med. Sedan sprang jag (bokstavligen!) till stationen. Alltid tidsoptimist.

Finaste Boris. Kommer sakna honom så mycket. Lite jobbigt att åka iväg just nu faktiskt när det är så fina sensommardagar i Varberg.

Men, så glad jag är att jag möblerade om lite och bar ner MeliMeli- puffen från vardagsrummet på övervåningen. Vi har faktiskt köpt en likadan till FGL Store.

Men nu blev det tomt här framför soffan. Ska kika efter något passande bord som är lätt att flytta runt. Soffan är en Le Grand Air från Rum21 och lampan är en Multi Lite Gubi från More i Varberg.

Mir instagrammar blommigt blå på perrongen.

Jag fotar skor.
Fina dojjor verkligen. Så redo för Jaipur.
Ser fram emot att möta upp våra leverantörer, besöka fabriker och känna och klämma på tyger. Men mest av allt ser jag fram emot att äta den goda maten och flytta in i palatset där tio påfåglar dansar runt i trädgården.

Ses igen när vi är på plats och har druckit vårt första söta chai-te.